top of page

VEM JAG ÄR OCH VAD JAG GILLAR

Jag heter Eva Gabrielsson och är en fruktansvärt envis kvinna som har ett motto som lyder "Med envishet övervinns alla hinder"

Jag har bedriver min verksamhet på Kurödsvägen 10 i Uddevalla där jag delar lokalen med Carin på Postural Balans.


Jag har drivit Zportymassage sedan 2018. Mitt mål är att få mina patienter att förstå sina egna kroppar och upptäcka kroppens starka men varsamma läkningskraft.


Jag har utbildat mig på Hälsoteket i Göteborg, under hösten 2015 och var klar i januari 2016. I Januari 2019 utbildade jag mig i Medicinsk Kinesisk Koppning. 


På min fritid gillar jag att cykla mountainbike, paddla kajak och vara i skog och mark. Nu är jag taggad mot nya mål och testade på Military Fitness Hinderbana i höstas så vi får se vart det bär hän.

Förutom träning så håller jag på med "Kallbad".

Tidigare har jag varit engagerad i föreningslivet och under många år var jag aktiv i Uddevalla Roddklubb och under en period efter det var jag hjälptränare i Walkesborg innebandyklubb. 


Jag gillar utmaningar och tagit mig för större och mindre. Jag har genomfört Åre Extreme Multisport tävling, Vätternrundan, Cykelvasan ett antal gånger och sprungit Stockholm Maraton. De är några utav de utmaningar jag har gett mig in i.

IMG_7157.1400..jpg

INTEGRITETSPOLICY

INTEGRITETSPOLICY

bottom of page